Tarife :

  • 1. Comenzi pana in 600 lei – 30 lei/colet
  • 2. Comenzi peste 600 lei – livrare gratuita

Pachetele sunt în general trimise în ziua urmatoare primirii comenzii și sunt expediate prin FAN curier cu urmărire . Daca o comanda presupune confectionare si manopera ( rezansa sau capse), atunci livrarea se va face in functie de marimea si complexitatea comenzii – in general 8-10 zile lucratoare (exceptie sarbatorile religioase). In cazul in care nu exista nici un fel de confectionare sau modificari ale produselor vor fi livrate in 2-3 zile lucratoare.

În momentul confirmării telefonice a comenzii, veți primi informații punctuale privind data aproximativă a livrării coletului.

Dacă preferați livrarea prin Firma de curierat rapid va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Livrarea pentru metraj este de 2-5 zile de la confirmarea comenzii, 8-10 zile de la confirmarea comenzii pentru cele lucrate de noi.