Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon disponibile pe site sau butonul acces messenger care va direcționează direct către un operator.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind numerele de telefon afișate pe site sau butonul de messenger care va direcționează direct către un operator.

Ce înseamnă manopera pe rejansa?

Manopera pe rejansa este aceea în care pe perdea și pe draperie se coase o banda lata din bumbac, alba, de aproximativ 6cm,cu 4 ate de încrețite și 2 rânduri de găici în care se introduc cârligele de șină sau cele de la galerie.

Ce este manopera cu rejansa speciala pentru galerie?

Manopera cu rejansa speciala pt galerie este aceea în care pe draperie sau perdea se coase o banda lata de 10-12 cm care are bride prin spatele cărora se poate introduce bara galeriei.

Ce este manopera pe capse incorporate?

Manopera pe capse este aceea în care o bansa speciala de 10-12 cm se coase pe spatele perdelei sau a draperiei în partea de sus, cu 3 cusături, pentru întărire, după care se perforeaza la fiecare 15-17cm și se aplica capse, ce pot fi aurii, cupru, argintii, gri albe, negre, crem etc, asortate cu perdeau/draperia sau la cererea clientului.

Cum pot obține mai multe informații despre măsurători, corectitudinea dimensiunilor etc?

Ne puteți suna la numerele afișate pe site.