Dungi

Afișez toate cele 10 rezultate

ATLANTIS ALBASTRU V11

74.00 lei
Cu o baza mata in nuanta placuta de albastru, draperia Atlantis prezinta un model format din insertii aurii pretioase, dispuse pe intreaga suprafata a tesaturii.
Alaturarea cromatica dintre albastru si auriu, fac din Atlantis o draperie sofisticata, pretioasa, potrivita pentru un design interior pretentios.

CASTELLANO VERDE 11

99.00 lei
Catifeaua este unul dintre cele mai în vogă materiale. 
Cu un impact vizual puternic, catifeaua este un material prețios care conferă încăperii un rafinament aparte.
Draperia Castellano realizata dintr-o tesatura tip catifea cucereste prin simplitate si rafinament. Disponibila intr-o paleta cromatica bogata, Castellano este una dintre cele mai versatile si iubite articole din sortiment.
Avand un nivel foarte ridicat de opacitate, Castellano este ideala inclusiv pentru dormitor, insa poate fi integrata in orice incapere.

DRAPERIE MARS BEJ 01

117.00 lei
Draperie din catifea cu model geometric contemporan. Mars este o draperie din catifea cu un model geometric structural, care prezinta

DRAPERIE MARS GRI 04

117.00 lei
Draperie din catifea cu model geometric contemporan. Mars este o draperie din catifea cu un model geometric structural, care prezinta accente discrete aurii. Modelul geometric este usor iesit in relief, fapt care ofera textura tesaturii fine din catifea. Nuantele draperiei sunt placute, usor de asortat, iar modelul, desi unul repetitiv, este discret si usor de integrat in amenajare. Mars este disponibila in nuantele de gri, bej si maro.

ICARUS GALBEN C2

92.00 lei
Icarus este o draperie cu model față-verso: linii orizontale în nuanțe de gri și galben pe o față și model uni, într-o singură nuanță de argintiu pe cealaltă față. Partea cu patternul geometric are o textură fină, în timp ce partea fără model are o țesătură texturată. Icarus este o draperie practică și versatilă. Aspectul amenajării poate fi ușor împrospătat întorcând facil spre interior cealaltă făță a materialui. Ambele modele sunt moderne și sunt potrivite pentru completarea unui design interior contemporan, cu accente de stil urban și scandinav.

POLO GRI 12

89.00 lei
Simplitatea și finețea geometriei, într-o singură draperie. Modelul Polo face parte din colecția Archiline și este accesoriul potrivit pentru un decor contemporan.

TIGRIS TURCOAZ C2

102.00 lei
Draperie uni, care impresionează prin textura plăcută la atingere.
Tigris este o draperie modernă, din țesătură de tip chenille, cu aspect ușor sidefat. Modelul discret format din linii aduce verticalitate spațiului și aduce un plus de textură.

TORRE AURIU 16

78.00 lei
Draperia Torre are un model discret ce constă în linii orizontale zig-zag.  Patternul discret oferă un plus de stil încăperii. Modelul draperiei poate fi interpretat drept fiind geometric, însă geometria este fin definită. Țesătura materialului este fină și mată, și este disponibilă în 3 nuanțe: auriu, mov și gri închis. Torre este o draperie ce poate fi intergrată în amenajările moderne cu accente minimaliste, în care se dorește o pată de culoare cu un pattern discret.