Broderie

Afișez toate cele 8 rezultate

AFRODITA CREM C1

74.00 lei
Afrodita este o perdea clasică, cu flori brodate pe o țesătură ce imită fibrele naturale. Perdeaua Afrodita este disponibilă în două variante de culoare: roz și crem.

AFRODITA ROZ C3

74.20 lei
Afrodita este o perdea clasică, cu flori brodate pe o țesătură ce imită fibrele naturale. Perdeaua Afrodita este disponibilă în două variante de culoare: roz și crem.

ALICIA BEJ V7

123.00 lei
Alicia este o perdea delicată, cu un model brodat floral. Țesătura vaporoasă și modelul floral abstractizat, fac din Alicia o perdea modernă, ușor de integrat în orice amenajare.

CREATION BEJ T02

105.00 lei
Perdeaua Creation are un model discret, brodat pe o țesătură de tip etamină. Creation este potrivită pentru completarea unei amenajări în stil clasic.
#abstract

ENIGMA BEJ C1

26.00 lei
Cu un aspect perlat și o țesătură aurie, Enigma este o draperie discretă cu un model geometric subtil, ce poate oferi amenajării un plus de eleganță. 

PERDEA SOPHIA CREM T08

Prețul inițial a fost: 210.00 lei.Prețul curent este: 159.00 lei.
Perdea clasica cu broderie delicata si tesatura diafana. Sophia este alegerea perfecta pentru cei care cauta o perdea eleganta cu broderie. Perfecta pentru completarea amenajarilor sofisticate cu accente clasice.

QUINTA ALB T01

Prețul inițial a fost: 143.00 lei.Prețul curent este: 123.00 lei.
Perdeaua Quinta este realizată dintr-o țesătură tip plasă, având o bordură din broderie realizată în stil clasic. Quinta oferă un plus de eleganță amenajărilor.
#broderie #clasic

ZINA ALB T01

124.40 lei
Perdeaua Zina poate completa cu naturalețe orice stil de amenajare. Cu o țesătură natur de un alb imaculat, Zina are un model simplist: o zonă acoperită cu broderie florală delicată și două zone în care țesătura de bază este continuată de o țesătură diferită, modernă.