Abstract

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

BLACKOUT IF BEJ A02

104.00 lei
Draperia Blackout este ideală pentru un spațiu menit pentru odihnă, datorită materialului opac de care dispune. Are un model simplu

DRAPERIE dormitor DAKKA GRI 04

117.00 lei
raperie din catifea cu un aspect mineral delicat. 
Dakka este o draperie de o finete aparte, atat datorita tesaturii fine de catifea cat si datorita modelului mineral delicat. Accentele de auriu dau tesaturii un aer sofisticat.
Draperia poate completa amenajarile sofisticate, in care se doreste un plus de eleganta.
Trei nuante frumos pigmentate: bej, gri si albastru.

DRAPERIE DORMITOR MODERN BEJ 13

77.00 lei
Draperie moale, cu o tesatura foarte placuta la atingere. 
Modern este o draperie simpla, fara model, care cucereste de la prima atingere. Draperia are o paleta cromatica variata formata din nuante deschise, pastelate sau intens pigmentate. Datorita tesaturii moi, draperia se aseaza in falduri frumos ordonate.
Modern bej este o draperie versatila, care poate fi integrata cu usurinta in orice idee de amenajare.
Cu cele 16 variante de culori, tesatura placuta si pretul atractiv, Modern este cu siguranta una dintre preferatele decoratorilor.

Draperie FELIZ ROZ 05

116.00 lei
Draperia Feliz este o draperie sofisticată. Are un material catifelat și stralucitor, cu un model abstract. Este potrivită pentru amenajările în stil modern. Este disponibilă în mai multe culori vibrante și de efect, precum roz, verde și albastru.

DRAPERIE MATEO GRI V3

174.00 lei
Jacquard cu o tesatura texturata, draperia Mateo prezinta un model discret si este alegerea potrivita pentru completarea spatiilor decorate in stil minimalist.  Draperia este disponibila in 3 variante cromatice: crem, gri si verde.

DRAPERIE PONTE GRI 09

107.00 lei
Draperie moale in culori frumoase, foarte placuta la atingere. 
Cu o tesatura de tip chenille, draperia Ponte cucereste de la prima atingere. Lipsa modelului este compensata prin frumusetea tesaturii si a nuantelor echilibrate. Ponte este o draperie versatila, usor de asociat langa orice perdea si in cadrul oricarei idei de amenajare.
Draperia este disponibila in variantele cromatice de gri, roz, bej si turcoaz.

DRAPERIE SOGNO CREM 01

96.60 lei
Draperie cu model abstract discret, care se repeta pe intreaga inaltime a tesaturii. Sogno este o draperie moderna, al carei modern ofera un plus de verticalitate incaperii, dand iluzia de spatiu mai inalt.

ENIGMA BEJ C1

26.00 lei
Cu un aspect perlat și o țesătură aurie, Enigma este o draperie discretă cu un model geometric subtil, ce poate oferi amenajării un plus de eleganță. 

ESPERANCE CREM T02

79.00 lei
Esperance este o perdea albă cu un model abstract ce amintește de animal print. Perdeaua are o țesătură mată de tip natur. Patternul subtil al țesăturii face din Esperance o perdea versatilă interesantă, care poate să complementeze orice draperie uni sau cu model abstract.

ICARUS GALBEN C2

92.00 lei
Icarus este o draperie cu model față-verso: linii orizontale în nuanțe de gri și galben pe o față și model uni, într-o singură nuanță de argintiu pe cealaltă față. Partea cu patternul geometric are o textură fină, în timp ce partea fără model are o țesătură texturată. Icarus este o draperie practică și versatilă. Aspectul amenajării poate fi ușor împrospătat întorcând facil spre interior cealaltă făță a materialui. Ambele modele sunt moderne și sunt potrivite pentru completarea unui design interior contemporan, cu accente de stil urban și scandinav.

MOHAVE BEJ V6

146.00 lei
Cu un model inspirat din natura, draperia Mohave ofera un plus de personalitate incaperii!
Gratie patternului abstract repetitiv, dar si a paletei cromatice, Mohave este o tesatura care poate impregna un aer etnic, original.

MOHAVE GRI V7

146.00 lei
Cu un model inspirat din natura, draperia Mohave ofera un plus de personalitate incaperii!
Gratie patternului abstract repetitiv, dar si a paletei cromatice, Mohave este o tesatura care poate impregna un aer etnic, original.