Afișez toate cele 4 rezultate

JAVA MUSTAR 02

Prețul inițial a fost: 210.00 lei.Prețul curent este: 185.00 lei.
Cu un model abstract pe o țesătură de tip chenille, draperia Java mustar se remară prin aspectul sofisticat. Grație nuanței intense, Java este o draperie ușor versatillă, ușor de integrat în orice concept de design interior.

ORTIGIA MUSTAR-GRI 01

89.00 lei
Draperie cu model floral în nuanțe de galben. Ortigia este o draperie ce aduce un plus de optimism și lumină încăperii, atât datorită modelului cât și mai ales datorită culorilor. Model format din flori imprimate pe o țesătură fină de tip dimout, Ortigia este o draperie perfectă pentru încăperile în care ne dorim un plus echilibrat de culoare.

PROZA NEGRU-MUSTAR V04

158.80 lei
Draperie cu pattern floral și material calitativ. Jacquard cu model vegetal, Proza este o draperie îndrăzneață care îmbină stilul clasic, urban cu cel de inspirație etnică. Are un nivel ridicat de opacitate care asigură un ambient prielnic odihnei. Combinație culori : negru - muștar.

RAGUSA MUSTAR 03

159.00 lei
Model geometric rafinat, proiectat pe o țesătură densă prețioasă. 
Ragusa este o draperie exclusivistă, cu un modern geometric triunghiular.
Frumusețea modelului este redată printr-un joc temperat de nuanțe, geometriile fiind țesute prin cusături fine ce au aceleași tonalități de culoare.