Gri

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

CIELO CREM 14

168.00 lei

Draperia Cielo cucereste de la prima vedere.

Cu un pattern mărunt, realizat prin embosare, Cielo aduce un aer revigorant incaperii.

Disponibil in 3 nuante pastelate, Cielo poate completa o amenajare proiectata in stil minimalist, contemporan.

Avand tesatura de tip dimout, draperia Cielo are un grad de opacitate mediu spre ridicat.

 

CIELO GRI 05

168.00 lei

Draperia Cielo cucereste de la prima vedere.

Cu un pattern mărunt, realizat prin embosare, Cielo aduce un aer revigorant incaperii.

Disponibil in 3 nuante pastelate, Cielo poate completa o amenajare proiectata in stil minimalist, contemporan.

Avand tesatura de tip dimout, draperia Cielo are un grad de opacitate mediu spre ridicat.

COVE GRI INCHIS 17

99.00 lei
Cove este o draperie minimalistă, potrivită pentru orice tip de amenajare. Țesătura simplă se poate asorta ușor cu orice tip de perdea, fiind un accesoriu versatil. Cove este disponibilă într-o paletă variată de culori, formată atât din nuanțe neutre cât și din culori pigmentate, pentru un plus de vitaliatate.

DRAPERIE dormitor DAKKA GRI 04

117.00 lei
raperie din catifea cu un aspect mineral delicat. 
Dakka este o draperie de o finete aparte, atat datorita tesaturii fine de catifea cat si datorita modelului mineral delicat. Accentele de auriu dau tesaturii un aer sofisticat.
Draperia poate completa amenajarile sofisticate, in care se doreste un plus de eleganta.
Trei nuante frumos pigmentate: bej, gri si albastru.

DRAPERIE GUYANA GRI AURIU 12

114.00 lei
Draperie jacquard cu model vegetal format din frunze sidefate. Frumos desenate si cu accente sidefate, frunzele se repeta armonios pe intreaga tesatura a draperiei. Guyana este o draperie sofisticata, potrivita pentru amenajarile elegante in care ne dorim sa aducem elemente naturale abstracte, reinterpretate intr-o maniera moderna. Guyana este disponibila in 3 nuante: crem, gri deschis si gri auriu.

DRAPERIE MARS GRI 04

117.00 lei
Draperie din catifea cu model geometric contemporan. Mars este o draperie din catifea cu un model geometric structural, care prezinta accente discrete aurii. Modelul geometric este usor iesit in relief, fapt care ofera textura tesaturii fine din catifea. Nuantele draperiei sunt placute, usor de asortat, iar modelul, desi unul repetitiv, este discret si usor de integrat in amenajare. Mars este disponibila in nuantele de gri, bej si maro.

DRAPERIE MATEO GRI V3

174.00 lei
Jacquard cu o tesatura texturata, draperia Mateo prezinta un model discret si este alegerea potrivita pentru completarea spatiilor decorate in stil minimalist.  Draperia este disponibila in 3 variante cromatice: crem, gri si verde.

DRAPERIE PONTE GRI 09

107.00 lei
Draperie moale in culori frumoase, foarte placuta la atingere. 
Cu o tesatura de tip chenille, draperia Ponte cucereste de la prima atingere. Lipsa modelului este compensata prin frumusetea tesaturii si a nuantelor echilibrate. Ponte este o draperie versatila, usor de asociat langa orice perdea si in cadrul oricarei idei de amenajare.
Draperia este disponibila in variantele cromatice de gri, roz, bej si turcoaz.

DRAPERIE ZENITH GRI ARGINTIU 05

117.00 lei
Zenith este o draperie blackout cu o tesatura natur, simpla. Draperia are un model fata-verso, atat partea din fata cat si cea din spate, prezinta acelasi aspect. Tesatura simpla cu un finisaj mat face din Zenith draperia ideala pentru amenajarile minimaliste, in stil scandinav. Zenith este disponibil in 4 variante cromatice: bej, mustar, cafea si gri argintiu.

FOGGIA GRI 05

50.00 lei
Foggia este o perdea vaporoasă, perfectă pentru a completa orice tip de amenajare.
Perdeaua Foggia impresionează prin simplitate și prin textura moale a țesăturii. Un accesoriu versatil, disponibil în 4 nuanțe.