Bej

Afișez toate cele 9 rezultate

ALICIA BEJ V7

123.00 lei
Alicia este o perdea delicată, cu un model brodat floral. Țesătura vaporoasă și modelul floral abstractizat, fac din Alicia o perdea modernă, ușor de integrat în orice amenajare.

BLACKOUT IF BEJ A02

104.00 lei
Draperia Blackout este ideală pentru un spațiu menit pentru odihnă, datorită materialului opac de care dispune. Are un model simplu

CREATION BEJ T02

105.00 lei
Perdeaua Creation are un model discret, brodat pe o țesătură de tip etamină. Creation este potrivită pentru completarea unei amenajări în stil clasic.
#abstract

DRAPERIE din catifea DAKKA BEJ 01

117.00 lei
Draperie din catifea cu un aspect mineral delicat. 
Dakka este o draperie de o finete aparte, atat datorita tesaturii fine de catifea cat si datorita modelului mineral delicat. Accentele de auriu dau tesaturii un aer sofisticat.
Draperia poate completa amenajarile sofisticate, in care se doreste un plus de eleganta.
Trei nuante frumos pigmentate: bej, gri si albastru.

DRAPERIE DORMITOR MODERN BEJ 13

77.00 lei
Draperie moale, cu o tesatura foarte placuta la atingere. 
Modern este o draperie simpla, fara model, care cucereste de la prima atingere. Draperia are o paleta cromatica variata formata din nuante deschise, pastelate sau intens pigmentate. Datorita tesaturii moi, draperia se aseaza in falduri frumos ordonate.
Modern bej este o draperie versatila, care poate fi integrata cu usurinta in orice idee de amenajare.
Cu cele 16 variante de culori, tesatura placuta si pretul atractiv, Modern este cu siguranta una dintre preferatele decoratorilor.

DRAPERIE MARS BEJ 01

117.00 lei
Draperie din catifea cu model geometric contemporan. Mars este o draperie din catifea cu un model geometric structural, care prezinta

MOHAVE BEJ V6

146.00 lei
Cu un model inspirat din natura, draperia Mohave ofera un plus de personalitate incaperii!
Gratie patternului abstract repetitiv, dar si a paletei cromatice, Mohave este o tesatura care poate impregna un aer etnic, original.

PERDEA SPLENDID BEJ 02

207.00 lei
Perdea simpla cu o tesatura natur densa. Splendid este o perdea uni cu o tesatura natur in stil minimalist, perfecta pentru amenajarile in care simplitatea ocupa loc de arta. Datorita tesaturii dense, Splendid este potrivita pentru cei care doresc sa opteze doar pentru perdea, fara draperie, insa poate fi alaturata si langa draperii. Splendid este o perdea versatila, usor de asortat si este disponibila in doua nuante: alb si bej.