Albastru

Afișez toate cele 8 rezultate

ATHENA ALBASTRU 02

54.00 lei
Perdeaua Athena are un model vesel format din motive florale și vegetale.  Motivele florale în nuanțe de albastru, roz sau galben, înveselesc designul încăperii, în timp ce motivele vegetale, oferă un plus de vitalitate spațiului. Athena este o perdea modernă, în care stilul romantic și cel vegetal se întrepătrund. În ambele variante cromatice, Athena are o țesătură de bază batiste. Baza de un alb imaculat oferă echilibru estetic țesăturii.

ATLANTIS ALBASTRU V11

74.00 lei
Cu o baza mata in nuanta placuta de albastru, draperia Atlantis prezinta un model format din insertii aurii pretioase, dispuse pe intreaga suprafata a tesaturii.
Alaturarea cromatica dintre albastru si auriu, fac din Atlantis o draperie sofisticata, pretioasa, potrivita pentru un design interior pretentios.

GIRAFFE ALBASTRU 01

61.00 lei
Girafffe este o perdea cu un desen naiv, vesel, inspirat din desenele micuților. 
Potrivită pentru decorarea camerei copilului, Giraffe va aduce un plus de veselie camerei.

HELIOS ALBASTRU C3

25.00 lei
Helios este o draperie ce cucerește prin rafinament.  Țesătura sidefată a draperiei captează lumina din încăpere și o redă subtil, creând o atmosferă cu accente glam. Helios are o țesătură de tip dimout, ceea ce asigură un grad ridicat de opacitate materialului. Draperia este disponibilă în 3 variante cromatice fermecătoare: crem, albastru și gri.

NEBBIA ALBASTRU 04

139.00 lei
Nebbia este o draperie din jacquard, care se remarcă prin modelul abstract, deosebit. Nebbia impresionează nu doar prin aspect, dar și prin faptul că este realizată din 28% poliester reciclat.

VIVA ALB-ALBASTRU C1

55.00 lei
Perdea modernă cu efect degrade.
Viva este o perdea din țesătură de tip plasă, cu model format din bordură compusă din trei culori, care îi oferă un efect de degrade.
Viva este disponibilă în două culori și se poate integra cu succes în amenajări în stil contemporan.