Alb

Afișez 1 - 12 din 31 de rezultate

AVENUE ALB T01

64.00 lei
Perdeaua Avenue conferă luminozitate și spațialitate oricărei încăperi. Datorită aspectului simplu și vaporos, această perdea poate fi integrată cu succes în orice tip de amenajare. Țesătura perdelei Avenue este realizată din materiale reciclate.
Avenue este o perdea realizată în proporție de 100% din poliester reciclat.
Ce este poliesterul reciclat? Poliesterul reciclat oferă o nouă viață sticlelor PET și altor surse de poliester. Materialul capătă o nouă întrebuințare sub forma de textile, ambalaje sau chiar obiecte decorative. Astfel, reușim să protejăm mediul înconjurător. Produsele obținute din poliester reciclat sunt la fel de curate și sigure ca și cele din poliester convențional, doar au ca beneficiu adăugat folosirea unei cantități mai mici de materii prime noi.
 #eco #minimalist

BLACKOUT IF SAMPANIE A05

105.00 lei
Draperia Blackout este ideală pentru un spațiu menit pentru odihnă, datorită materialului opac de care dispune. Are un model simplu dar de efect care reușește să adauge un touch de culoare încăperii.

BOHEMIA ALB 01

57.00 lei
Bohemia este o perdea delicată cu un model floral brodat.
Modelul format din trandafiri pe partea inferioară, iar în partea superioară frunzele discrete creează un efect de degrade.
Această perdea este potrivită pentru amenajări în stil clasic.

ESPERANCE CREM T02

79.00 lei
Esperance este o perdea albă cu un model abstract ce amintește de animal print. Perdeaua are o țesătură mată de tip natur. Patternul subtil al țesăturii face din Esperance o perdea versatilă interesantă, care poate să complementeze orice draperie uni sau cu model abstract.

ESTRADA ALB T01

123.40 lei
Estrada este o perdea cu broderie, care reunește stilul clasic și pe cel modern.
Broderie conturează un model floral ușor abstract, aceasta fiind țesută pe o bază de material ce amintește de țesătura etaminei, o țesătură modernă, vaporoasă.
Estrada este o perdea de un alb imaculat, broderia fiind situată în partea de jos a materialului, până la înălțimea de 65cm.

FOGGIA ALB 01

44.80 lei
Foggia este o perdea vaporoasă, perfectă pentru a completa orice tip de amenajare.
Perdeaua Foggia impresionează prin simplitate și prin textura moale a țesăturii. Un accesoriu versatil, disponibil în 4 nuanțe.

GIADA ALB 01

66.00 lei
Giada este o perdea delicată cu un model abstract, ideală pentru amenajările în stil clasic.
Modelul brodat se regăsește în principal pe partea inferioară a țesăturii, oferind perdelei un aspect modern.

JUBILE ALB T01

83.00 lei
Jubile este o perdea cu model floral, expresiv, ideală pentru amenajările moderne. Materialul este unul fin care permite luminii să pătrundă în încăpere.

MORITZ CREM R1700

75.00 lei
Moritz este o perdea cu o tesatura care aminteste de fibrele naturale. Disponibila in doua variante cromatice (alb si crem), Moritz este o perdea simpla, versatila, usor de integrat in orice idee de amenajare.