Riviera

Afișez toate cele 7 rezultate

ALICIA BEJ V7

123.00 lei
Alicia este o perdea delicată, cu un model brodat floral. Țesătura vaporoasă și modelul floral abstractizat, fac din Alicia o perdea modernă, ușor de integrat în orice amenajare.

AMORE VERDE V1

126.00 lei
Amore este o draperie cu un model floral repetitiv, perfectă pentru amenajările în care se dorește un plus de culoare. Elementele florale de diferite dimensiuni și jocul de nuanțe verzui fac din Amore o draperie ce reunește stilul modern și cel romantic.

OLBIA BEJ V2

192.00 lei
Draperia Olbia prezintă un model floral discret, amplasat pe o țesătură densă de tip jaqcuard.  Finisajul mat al țesăturii și modul în care este distribuit patternul, fac din Olbia o draperie foarte versatilă, ușor de integrat în orice idee de amenajare.

OLBIA GRI V3

191.00 lei
Draperia Olbia prezintă un model floral discret, amplast pe o țesătură densă de tip jaqcuard.  Finisajul mat al țesăturii și modul în care este distribuit patternul, fac din Olbia o draperie foarte versatilă, ușor de integrat în orice idee de amenajare.
Compoziție 90%PoIiester, 10%In
Lățime material 300cm
Grad opacitate Mediu

OLIVIA ROZ C3

66.00 lei
Olivia este o perdea delicată cu un model floral colorat, care aduce un plus de romantism încăperilor. Florile în nuanțe de roz sunt dispuse pe toată suprafața țesăturii. Olivia este disponibilă în două nuanțe.

ORTIGIA MUSTAR-GRI 01

89.00 lei
Draperie cu model floral în nuanțe de galben. Ortigia este o draperie ce aduce un plus de optimism și lumină încăperii, atât datorită modelului cât și mai ales datorită culorilor. Model format din flori imprimate pe o țesătură fină de tip dimout, Ortigia este o draperie perfectă pentru încăperile în care ne dorim un plus echilibrat de culoare.

ZINA ALB T01

124.40 lei
Perdeaua Zina poate completa cu naturalețe orice stil de amenajare. Cu o țesătură natur de un alb imaculat, Zina are un model simplist: o zonă acoperită cu broderie florală delicată și două zone în care țesătura de bază este continuată de o țesătură diferită, modernă.