Quadra

Afișez toate cele 10 rezultate

AFRODITA CREM C1

74.00 lei
Afrodita este o perdea clasică, cu flori brodate pe o țesătură ce imită fibrele naturale. Perdeaua Afrodita este disponibilă în două variante de culoare: roz și crem.

AFRODITA ROZ C3

74.20 lei
Afrodita este o perdea clasică, cu flori brodate pe o țesătură ce imită fibrele naturale. Perdeaua Afrodita este disponibilă în două variante de culoare: roz și crem.

BOHEMIA ALB 01

57.00 lei
Bohemia este o perdea delicată cu un model floral brodat.
Modelul format din trandafiri pe partea inferioară, iar în partea superioară frunzele discrete creează un efect de degrade.
Această perdea este potrivită pentru amenajări în stil clasic.

CLEMENCE CREM T08

136.00 lei
Compoziție 80%Bumbac, 20%In Lățime material 290cm Grad opacitate Redus

ESTRADA ALB T01

123.40 lei
Estrada este o perdea cu broderie, care reunește stilul clasic și pe cel modern.
Broderie conturează un model floral ușor abstract, aceasta fiind țesută pe o bază de material ce amintește de țesătura etaminei, o țesătură modernă, vaporoasă.
Estrada este o perdea de un alb imaculat, broderia fiind situată în partea de jos a materialului, până la înălțimea de 65cm.

JUBILE ALB T01

83.00 lei
Jubile este o perdea cu model floral, expresiv, ideală pentru amenajările moderne. Materialul este unul fin care permite luminii să pătrundă în încăpere.

PERDEA BRIONI CREM 01

61.00 lei
Brioni este o perdea cu o tesatura densa si model marunt. Cu un stil minimalist, Brioni este alegea simpla atunci cand se doreste o perdea simpla insa cu un model discret.

PERDEA SOPHIA CREM T08

159.00 lei
Perdea clasica cu broderie delicata si tesatura diafana. Sophia este alegerea perfecta pentru cei care cauta o perdea eleganta cu broderie. Perfecta pentru completarea amenajarilor sofisticate cu accente clasice.

QUINTA ALB T01

123.00 lei
Perdeaua Quinta este realizată dintr-o țesătură tip plasă, având o bordură din broderie realizată în stil clasic. Quinta oferă un plus de eleganță amenajărilor.
#broderie #clasic

YASMINE ALB C1

74.00 lei
Yasmine aduce un plus de eleganță clasică încăperii, grație broderiei elegante. Broderia fină este prezentă în jumătatea de jos a perdelei. Baza materialului este simplă, vaporoasă, țesătura fiind de tip batiste. Yasmine este perfectă pentru completarea amenajărilor în stil clasic și poate fi alăturată unei draperii simple, cu model clasic similar, sau uni, într-o singură nuanță.